Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.09.2021 10:49 - COVID: Медицинският картел, унищожаващ милиони животи, не е нищо ново
Автор: zahariada Категория: Политика   
Прочетен: 454 Коментари: 0 Гласове:
-1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  COVID: Медицинският картел, унищожаващ милиони животи, не е нищо ново   Септември10от Джон Рапопорт

image

от Джон Рапопорт

10 септември 2021 г.

(За да се присъедините към нашия имейл списък, щракнете тук .)

Основните доклади, които включвам в тази статия - вече съм писал за тях. Те формират гротескна история на вредите от медицинските картели, нанесени на населението.

Давам ви тези доклади отново по няколко причини.

Нищо не е направено за поправяне на счупената престъпна система, въпреки факта, че лекарите, обществените здравни агенции, други правителствени лидери и масовите журналисти са напълно наясно с това, което може да се нарече само медицинско масово убийство.

И това, което медицинският картел налага спрямо измамата COVID, е продължение на това, което прави от дълго време.

Добре. Ето ни-

Медицински оръжия за масово унищожение.

Продължаваща традиция, в която COVID е последният пример.

След сто години интензивна пропаганда, популяризираща безсмислената идея, че болестите са навсякъде и всяка болест е причинена от един -единствен зародиш, който трябва да бъде убит с лекарство и неутрализиран с ваксина ...

Последствията са крайни, меко казано.

Истинските данни са скрити, скрити и игнорирани.

Какви данни?

Действителен брой смъртни случаи и осакатяване, ПРИЧИНЕНИ от медицинско лечение.

Ето и анализът.

ЕДНО: „Епидемията на болестта и смъртта от лекарства с рецепта“. Авторът е Доналд Лайт, който преподава в Университета Роуън, и е бил носител на наградата за отлична кариера на Американската социологическа асоциация (ASA) за практиката на социологията през 2013 г. Светлината е основател на Центъра за биоетика към Университета на Пенсилвания. През 2013 г. той беше сътрудник в Центъра за етика на Edmond J. Safra в Харвард. Той е гостуващ професор Lokey в Станфордския университет.

Доналд Лайт: „Епидемиологично, подходящо предписаните лекарства с рецепта са четвъртата водеща причина за смърт, свързана с инсулт при около 2460 смъртни случая всяка седмица в Съединените щати. Около 330 000 пациенти умират всяка година от лекарства с рецепта в САЩ и Европа. Те [лекарствата] причиняват епидемия от около 20 пъти повече хоспитализации [6,6 милиона годишно], както и падания, пътнотранспортни произшествия и [годишно] около 80 милиона медицински незначителни проблеми като болки, дискомфорт и дисфункции, които ограничават производителността или способността да се грижи за другите. Смъртните случаи и неблагоприятните ефекти от свръхлечение, грешки и самолечение биха увеличили тези цифри. " (Публикация на ASA, „Бележки под линия“, ноември 2014 г.)

ДВА: Списание на Американската медицинска асоциация, 15 април 1998 г .: „Честота на нежелани лекарствени реакции при хоспитализирани пациенти“.

Авторите, водени от Джейсън Лазару, взеха 39 предишни проучвания върху пациенти в болници. Тези пациенти, които са приемали лекарства в болници, или са били приети в болници, защото са страдали от лекарствата, които лекарите са им дали, са сполетели следната съдба:

Всяка година в САЩ между 76 000 и 137 000 хоспитализирани пациенти умират като пряк резултат от лекарствата.

Освен това всяка година 2,2 милиона хоспитализирани пациенти изпитват сериозни нежелани реакции към лекарствата.

Авторите пишат: „... Нашето проучване за НЛР [Нежелани лекарствени реакции], което изключва лекарствени грешки, имаше друга цел: да покаже, че има голям брой НЛР, дори когато лекарствата са правилно предписани и приложени.”

Така че това проучване няма нищо общо с лекарските грешки, грешките на медицинската сестра или неправилното комбиниране на лекарства. В него се броят само убити или осакатени хора, приети в болници. Не започна да се изчисляват всички хора, приемащи фармацевтични продукти, които са починали в резултат на лекарствата, у дома.

ТРИ: 26 юли 2000 г., вестник на Американската медицинска асоциация; автор, д -р Барбара Старфийлд, уважаван експерт по обществено здраве в училището по обществено здраве на Джон Хопкинс; „Наистина ли здравето на САЩ е най -доброто в света?“

Starfield съобщи, че медицинската система на САЩ убива 225 000 американци годишно. 106 000 в резултат на одобрени от FDA медицински лекарства и 119 000 в резултат на малтретиране и грешки в болниците. Екстраполирайте цифрите до десетилетие: това е 2,25 милиона смъртни случая. Може да искате да прочетете последния номер отново.

Интервюирах Starfield през 2009 г. Попитах я дали е запозната с каквито и да било общи усилия на правителството на САЩ за премахване на този холокост. Тя отговори категорично НЕ. Тя каза също, че оценката й за медицински смъртни случаи в Америка е от консервативната страна.

ЧЕТИРИ: BMJ 7 юни 2012 г. (BMJ 2012: 344: e3989). Автор, Жана Ленцер. Ленцер се позовава на доклад на Института за безопасни лекарствени практики: „Той [Институтът] изчисли, че през 2011 г. лекарствата, отпускани с рецепта, са били свързани с два до четири милиона души в САЩ, претърпели„ сериозни увреждания или фатални наранявания, включително 128 000 смъртни случая. ""

Докладът нарича това „една от най -значимите опасности за хората, произтичащи от човешката дейност“.

Докладът е съставен от външни изследователи, които са влезли в собствената база данни на FDA за „сериозни неблагоприятни събития [от медикаменти]”.

Следователно, да се каже, че FDA не е наясно с тази констатация, би било абсурдно. FDA знае. FDA знае и не казва нищо по въпроса, защото FDA сертифицира, като безопасни и ефективни, всички медицински лекарства, които рутинно осакатяват и убиват американците. Всяка здравна агенция знае истината.

ПЕТ: Нито един от горните доклади не е фактор за смърт или нараняване от ваксина.

Медицински престъпления.

Медицинска смърт на приятели, членове на семейството, близки, които са погребани заедно с истината.

Без наказателни разследвания, без преследване, без присъди за виновни, без присъди в затвора.

Но, разбира се, можете да повярвате на всичко, което водещите светлини на американската медицинска система ви казват за COVID.

Можете да повярвате на всичко, което пресата - която погребва истината за този медицински холокост - ви казва за COVID.

Като се имат предвид докладите за медицинска смърт и осакатяване, които току -що цитирах и описах в тази статия, е очевидно, че ...

Водещи медицински списания по света, които рутинно публикуват блестящи разкази за клинични изпитвания на медицински лекарства ...

Преливат се с измами с ранг, страница след страница.

Всъщност, ето един зашеметяващ цитат от редактор, който вероятно е прочел и анализирал повече медицински изследвания от други лекари по света:

„Просто вече не е възможно да се вярва на голяма част от публикуваните клинични изследвания или да се разчита на преценката на доверени лекари или на авторитетни медицински насоки. Не изпитвам удоволствие от това заключение, до което стигнах бавно и неохотно през моите две десетилетия като редактор на The New England Journal of Medicine. (Д -р Марсия Анджел, Ню Йоркски преглед на книгите, 15 януари 2009 г., „Наркокомпании и лекари: история за корупцията)

Сравнете този цитат с „бащата на науката за COVID“ Тони Фочи. В интервю за National Geographic Фочи заяви: „Всеки може да претендира, че е експерт, дори когато няма представа за какво говори ... Ако нещо се публикува на места като New England Journal of Medicine, Science, Nature, Cell или JAMA-знаете, като цяло това е доста добре рецензирано, защото редакторите и редакционният персонал на тези списания наистина приемат нещата много сериозно.

Те приемат нещата толкова сериозно, че рутинно публикуват блестящи проучвания на медицински лекарства, които убиват много хора.




Гласувай:
1



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39738380
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031